bemutatkozas

Az ALMiG Kompressoren GmbH. Németországban, Stuttgarttól 25 km-re keletre, Köngen városában gyártja kiváló ár/érték arányú kompresszorait. Minden berendezés a körültekintő tervezés, a magas innovációs hajlandóság és a sokrétű minőség-ellenőrzés eredményeképp, hosszú élettartammal, ésszerű fenntartási költségekkel, és rendkívül kedvező beszerzési árral hódít egyre nagyobb piaci részesedést Európában és Magyarországon is.

Az AGKomp Kompresszortechnika Kft. olyan széleskörű kínálatot nyújt a sűrített levegő technikával kapcsolatos termékek és szolgáltatások területén, amellyel partnereink minden igényét ki tudjuk elégíteni. Teljes kínálatunk partnereink részére többletet és hasznot jelent, valamint egy kézből megkapnak minden olyan megbízható és kiváló minőségű terméket, szolgáltatást, amely a sűrített levegő előállítása, előkészítése, elosztása során felmerülhet. Erre garancia az általunk képviselt ALMiG Kompressoren GmbH. és a Sauer&Sohn Maschinenbau GmbH. több mint 100 éves tapasztalata, a rendkívüli fejlesztési eredmények, és az a számtalan berendezés, amely az általános ipar, a hadiipar és a hajózás szigorú követelményeinek megfelelve kifogástalanul üzemel a világ több mint 40 országában.

Az AGKomp Kompresszortechnika Kft. egri központú raktár és javítóbázissal, illetve országos lefedettségű szervizhálózattal áll a felhasználók rendelkezésére.

A közvetlen gyártói kapcsolat és a programozott tömeggyártás lehetővé teszi, hogy különleges esetekben a megrendeléstől számított 2-4 héten belül, akár nagyobb teljesítményű kompresszort is le tudunk szállítani.
Minden berendezés, gyártás utáni működési próbán esik át. Az ALMiG, illetve a berendezések rendelkeznek a mérvadó európai minőségtanúsító intézetek tanúsítványaival, a kompresszorok műszaki adatai pedig meggyőznek minden kétkedőt. A beépíthető vezérlő egységek a legegyszerűbbtől - néhány paraméter kijelzése, egy gép vezérlése - az elvárható legextrább igényig (10 gépes csoport távvezérlése és felügyelete, GSM vonalon vagy műholdas internet kapcsolaton keresztül) minden igényt képesek kielégíteni.
A vezérlő egységek szabványos csatlakozóval illeszthető bármely más ALMiG vezérlőpanelhez. Illesztésük a külső vezérlő rendszerekhez azok szabványossága esetén könnyen megoldható.

Az ALMiG kínálatában olajkenésű, olajmentes és vízkenésű kompresszorok állnak a felhasználók rendelkezésére 1.5 kW –tól, 1.5 MW –ig tartó teljesítményskálán, mintegy 12 különböző szériában.
A gyártó állandó fordulatú, fordulatszám szabályozott és frekvenciaváltóval felszerelt berendezéseket is gyárt. Minden egység maximálisan üzembiztos, de folyamatos fejlesztés alatt áll, a jövő igényeinek kielégítése érdekében.

Az ALMiG nagy hangsúlyt helyez a préslevegő előkészítésére is, ezért a tervezhető teljes vertikumban forgalmaz sűrített levegő előkészítő egységeket, a legegyszerűbb aerosol szűrőktől, a melegen regenerált adszorpciós szárítókig.

Mindezeken felül kondenzátum szétválasztó program is rendelkezésre áll, amivel megtörténik a légsűrítés teljes folyamatának lefedése.

Az ALMiG a tervezésben és a valós igények felmérésében is professzionális partner. A tervezőknek elektronikus tervezői segédletet, a felhasználóknak a meglévő csőhálózat megbontása nélküli préslevegő mennyiségmérő-, és kiértékelő rendszert kínál.

Kérjük, tekintse át honlapunkat és győződjön meg róla, hogy érdemes ajánlatot kérni cégünktől, mely innovatív termékpalettájával, az igényekhez idomuló gyártó kapacitásával, és német minőségével bármely, hazánkban megtalálható „régi nagy márkának” komoly versenytársa lehet.

 

 

Keressen minket bizalommal, kérje ingyenes árajánlatunkat!   Kapcsolatfelvétel