ALMiG olajkenéses

Az ALMiG kompresszorok gyártója Németországban található a Stuttgart melletti Köngenben. A gyár termékei világszerte ismertek és az ALMiG Kompressoren GmbH. méltán veszi fel a versenyt a legnagyobb kompresszor gyártókkal. 1,1kW-tól 1MW teljesítmény kategóriáig, a legkülönbözőbb technikai megoldásokban is otthonosan mozogva - akár egyedi igényeknek megfelelően is - gyárt kompresszorokat a közlekedés, az ipar, valamint más olyan területek számára is, ahol nélkülözhetetlen a sűrített levegő, mint az egyik leginkább használatos segédenergia.

A teljesség igénye nélkül, a gyárban készül többek között a közkedvelt Combi kategória, amely a leghelytakarékosabb gazdaságos 4 az 1-ben megoldás. A sorozat tagjai alapkivitelben burkolattal ellátottak.

  • kompresszor
  • tartály leeresztővel
  • hűtve szárító
  • elő- és utószűrő

Ezáltal megfelel a szigorú DIN ISO 8573 – 1 sűrített levegőre vonatkozó szabványnak.

A Combi sorozat kis szervizigényű, üzembiztos, hatékony ékszíjhajtással készül és folyamatosan 8 bar üzemi nyomást állít elő. (Rendelhető 10 vagy 13 baros is.) 1m2-nyi kis helyigényével, igen alacsony zajszintjével ezek a gépek közvetlenül ott állíthatók fel, ahol a sűrített levegőre szükség van. Ezáltal cégük megtakaríthatja a költséges vezetékhálózat kiépítést. További előnyük a kis súly, és a könnyű szállíthatóság. Egy villástargonca elegendő a teljes sűrített levegő állomás helyszíni telepítéséhez. A dugattyús kompresszorokkal szemben kiváló minőségű levegőt állít elő, köszönhetően a beépített olajleválasztónak (szeparátor), hűtveszárítónak és az elő- utószűrőknek, amely a  Combi kompresszorok tartozéka.

Ezen kívül készülnek kompresszorok:

  • Olajbefecskendezéses, fix fordulatú ékszíj- valamint direkt hajtással.
  • Olajbefecskendezéses, inverteres, direkt hajtással
  • Kérheti a kompresszorokat vízhűtéses vagy léghűtéses kivitelben is.
  • Vízkenéses Lento típusú kompresszoraink megfelelnek a legmagasabb, pl. a gyógyszeriparban támasztott követelményeknek.

Továbbá az ALMiG választékában megtalálja nagynyomású kompresszorainkat akár 400 bar nyomásig.

Az ALMiG levegő előkészítő berendezései pedig, kezdve a legapróbb szűrőktől a legnagyobb hatékonysággal bíró adszorpciós szárítókig, mind a legmagasabb szintű német mérnöki teljesítményről árulkodnak.

Keresse letölthető katalógusainkat a Letöltések menüpontban, illetve kérje árajánlatunkat értékesítőinktől!

Almig de

Keressen minket bizalommal, kérje ingyenes árajánlatunkat!   Kapcsolatfelvétel